KLAGA, KLAGA, KLAGA!

Vaknade imorse klockan 07:23 med världens begär i att klaga.... Killen sover och antar att resten av mina vänner också sover.... vem ska jag då klaga på? ER! hehehe Vad ska jag klaga om?:
1) Jobbsökandet!
2) karriärfrustreringen
3) skräpmaten
4) träningen
1) Nej alltså är så sjukt frustrerad! Ja, jag vet, har inte skrivit här inne sens evigheter sen men skit i det nu.... Jag e SÅÅÅÅÅÅ frustrerad! Har sökt jobb i MÅNADER och hittar ingenting! =S FÖRSTÅR INTE VARFÖR! Jag e fan en asbra medarbetare!!!!! Och sen råkar man ALLTID prata med de som har 100 000 tals kontakter som säger: nej men så svårt är det inte... GRRRRRRR Nehe! Om det inte e så svårt varför har jag inget jobb då?
A ja.... skitsamma då! Hoppas det kommer snart så jag inte dampar!!!!
2) Jag hoppade av molekylärbiologiutbildningen.... varför? Jag trivdes inte! Nu då? INGEN ANING! Vet inte vad jag vill göra =( Vill plugga men vet inte alls vad! Så sjukt frustrerande! Jag är liksom inte 17 bast längre! e redan 25!!! och vet fortfarande inte vad jag vill jobba med.... BRA DÄR JESSICA BRA!!!!
3) Jag kan bara inte låta bli!!!! Pizza..... Kebab.... Hamburgare.... Pommes.... You name it I eat it!!!! vad har det haft för konsekvenser? Jo.... 15kg viktuppgång.... Ja.... ni läste rätt.... 20 KILO!!!!! Från 52 till 72!!!!! Så arg på mig själv att jag lät det gå så långt.... MEN NU FÅR DET VARA NOG!
4) Träningen.... ja det är ju en till sak det.... skulle fan bli gruppträningsinstruktör sommaren 2010 det var fan för ett halv år sen.... men i början av 2010 slutade jag träna helt och bangade ur  instruktörsutbilldningen för att jag behövde pengar till lägenheten.... Så... vad hade det för konsekvenser? Kan fa inte springa mer än 15-20 min utan att vara helt död!!! Jag kunde träna i 3 timmar i sträck innan!!!! GRRRRRRRRRRRR
A ja, slutklagat nu! Nu ska jag kolla på hur man ska klä sig med Rock & Roll inspiration.... Någon som har förslag?
TAKE CARE!!!

RSS 2.0