Pay it forward! =D



TAKE CARE


Kommentarer
Postat av: Nicole - en blondins syn på saken!!

Vilken fin blogg du har =)

2009-02-24 @ 09:46:58
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej J casanovas! Roligt att du varit inne och läst min idé om Bloggkedjan! Blev så glad när du skrev att du försökt spåna vidare.. och jag gillar det du skrivit, var nått ungefär sådär jag hade tänkt mig...att man skriver på sin blogg om själva pay it forward och vilka man valt att blogga om...och därefter är det deras tur, jag tror nog att 3 st blir ett bra antal att skriva om.. ska iväg och jobba nu men är hemma runt 22, titta in på min blogg efter den tiden så ska jag försöka skriva ett inlägg om det! Jag har fått ganska många kommentarer om flera som vill vara med... vet inte om man ska ha regeln att man bara får "skicka vidare" om man fått något skriver om ens blogg eller om jag ska "starta igång" alla som vill vara med direkt (kring ett 30-tal), vad tror du? Stor kram till dig!!!

2009-02-24 @ 12:43:52
URL: http://alexandramarias.blogg.se/
Postat av: Veronica Dudas

Hej, mitt namn är Veronica Dudas och jag är personen bakom märket Design Veronica Dudas som kommer att säljas på Tjallamalla i Stockholm i vår! Jag tänkte bara tipsa om att jag har laddat upp nya bilder på min kollektion på min blogg! Kika gärna in på www.veronicadudas.blogg.se . Om du är intresserad av plaggen går det bra att maila mig på [email protected] , Ha det bra!

2009-02-24 @ 14:29:10
URL: http://veronicadudas.blogg.se/
Postat av: Bettan

Hejsan kolla in min blogg:)

2009-02-24 @ 14:38:32
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Thea

ÅH jag älskar den filmen! Helt underbar!



Kul att du gilla mitt inlägg! Håller med dig om att man blir nojig över att se alla bilder på kändisar där dom framställs som något gudomligt. De är skönt att se att även dom har dåliga dagar :P Mcyekt hänger väl på retucheringen också kan jag tänka mig :P

2009-02-25 @ 17:19:39
URL: http://chumbos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0